WELKOM

Kinki Academy is al meer dan 15 jaar de place to be voor een succesvolle carrière in het kappersvak. In onze Kappers Academy kun je terecht voor diverse kappers opleidingen en advanced trainingen en leer je snel de kneepjes van het kappersvak. Beginnend kapper of al enige jaren aan de slag? Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in dit dynamische en creatieve vak.

OPEN DAG

Er is op maandag 25 juni van 10.00 tot 16.00 uur weer een open dag op de Kinki Academy Rotterdam!! Loop rond, kijk en vraag. Docenten en (oud-)leerlingen zijn aanwezig om je alles te vertellen wat je maar wilt weten.
Kan je deze dag niet? Geen probleem! Er kan ALTIJD een afspraak gemaakt worden om te komen kijken.

BEKIJK WAT WIJ TE BIEDEN HEBBEN

[masterslider alias="ms-1"]

BEKIJK WAT WIJ TE BIEDEN HEBBEN

Become a Young Blood!

PRIJS:

€2700,-

Je leert Het best in de praktijk

Hoe lang?

52 weken

Hoe vaak?

3 dagen per week

Voor wie?

Iedereen tussen 16 en 23 jaar oud

Wat?

Theorie, Praktijk, Examen

Waarom?

Become a Young Blood!

MODULE TRAININGEN

HEREN

DAMES

KLEUR

ADVANCED

TRAININGEN

SHOW ME THE WAY

Met deze training kan je in één dagdeel je skills upgraden naar de next-level. De perfecte bob, highlights, undercuts… you name it we will show you the way.

LEES MEER

AMSonly

€45,- (1 dagdeel)

SALES TIGERS

Je leert in deze 1-daagse training hoe en op welk moment je het best verkoopadvies aan je klanten kunt geven en wat het kan opleveren als je dit op de juiste manier doet.

LEES MEER

€83,-

TRAIN DE TRAINER

Vol enthousiasme de kneepjes van het kappersvak overbrengen op anderen? Tijdens deze 2-daagse training leer je hoe je op een effectieve manier kennis kunt overdragen.

LEES MEER

AMSonly

€275,- inclusief lunch

CREATIVE CUTS

Wil je inspiratie opdoen of heb je veel creatieve ideeën maar weet je niet welke techniek je daarvoor het best kunt gebruiken? Tijdens deze 1-daagse training geef je je creatieve vermogens een boost.

LEES MEER

RDMonly

€ 81,-

CREATIVE COLOR

De Creative Color training is een 1-daagse kleurtraining is bedoeld voor stylisten en topstylisten die hun kleur-routine willen doorbreken en hun creativiteit en techniek een flinke oppepper willen geven.

LEES MEER

RDMonly

€ 81,-

MEN SKILLS

In de Men Skills training komen alle technieken uit het herenvak aan bod. Onder leiding van een master krijg je inzicht in klassiek opknippen, hairtattoo’s, opscheertechnieken en de perfecte baard!.

LEES MEER

RDMonly

€ 125,-

Laatste Nieuws

Open Dag Academy Amsterdam

Op zaterdag 27 januari van 13:00 uur tot 16:30 uur is er een open dag op de Kinki Academy in Amsterdam. Loop rond, kijk en vraag. Docenten en (oud-)leerlingen zijn aanwezig om je alles te vertellen wat je maar wilt weten.

Schrijf je in voor de Basis Academy 2018

Inschrijven voor de opleiding in 2018 kan nu al! Ook de losse modules zijn nu al te boeken!

Volg je ons al op Instagram?

Niet? Snel doen dan! Check het!

Bekijk alles

Kinki Academy

JAREN ACTIEF
20
LEERLINGEN OPGELEID
1432
YOUNG BLOODS
42
KAPSEL GECREERD
22865