Open Dag Academy Amsterdam

Op zaterdag 27 januari van 13:00 uur tot 16:30 uur is er een open dag op de Kinki Academy in Amsterdam. Loop rond, kijk en vraag. Docenten en (oud-)leerlingen zijn aanwezig om je alles te vertellen wat je maar wilt weten.

Inschrijving basisopleiding januari 2017 is open!

Maandag 2 januari gaat de nieuwe basisopleiding opleiding van start in Rotterdam, op maandag en dinsdag 4 maanden lang Knippen en Kleuren.

Meer weten? Bel of mail met de Kinki Academy Rotterdam of bezoek ons op de OPEN DAG op 13 oktober 2016.

Kinki Academy op MBFWA

Het is bijna zo ver: Kinki Academy verzorgt wederom het haar voor de aankomende Amsterdam Fashion Week voor verschillende ontwerpers!

Kinki Academy is deze MBFWA chef de cabine voor: MAYN, AM/WESTEN EN FRANZEL AMSTERDAM.

Volg de show kapsels op onze Facebook pagina. We will keep you posted.logo mbfwa

Nieuwe trainingen Kinki Academy Amsterdam!

BECOME A PONY MASTER!!

Wil jij de ultieme controle krijgen in het knippen en kleuren van curves, lokken en pony’s…

In deze training zullen we step by step alle varianten aan je demonstreren. Van C- curves in lang haar tot aan de ultra korte bangs incl de “mickey mouse”! Daarna ga je zelf aan de slag om je al deze technieken in èèn dag eigen te maken. Kijk op de website onder de Advanced trainingen en ga naar de PONY PACKAGE  voor meer informatie.

ponyimages-1

OOK NIEUW OP DE KINKI ACADEMY…DAGDEEL TRAININGEN!

SHOW ME THE WAY
Het is nu mogelijk om in één dagdeel je skills up te graden naar de next level. De perfecte bob, highlights, undercuts… you name it we will show you the way.

Hoe gaat het in z’n werk;
Je kiest een data + dagdeel ( ochtend of middag) die bij jou past en geeft aan wat je wilt trainen. Wij zorgen ervoor dat je met nieuwe skills en tools huiswaarts gaat!Kies zelf om op een door jou mee gebracht model te trainen of op een dollhead.

Het is mogelijk om een hele dag te komen of om meerdere dagdelen verspreid te volgen. Check snel de website voor meer informatie!

 

 

Nog enkele plekken vrij voor de Basis opleiding Kinki Academy @night !!!

images-1Altijd al kapper willen worden?

Grijp dan nu je kans!

Kinki Academy Amsterdam heeft nog een beperkt aantal plekken over voor onze basisopleiding, die zal starten op 31 augustus 2015 en voor onze basisopleiding @ night, die zal starten op 1 september 2015.
Kijk op onze website naar de mogelijkheden voor de basisopleiding en de basisopleiding @night. Hier vind je ook meteen de mogelijkheid om je in te schrijven.

Tot snel!

Kinki Academy Nieuws

Onze nieuws pagina is online! Blijf ten alle tijden op de hoogte van onze Academy.