Starters Cursus

STARTERS CURSUS

Maak kennis met het kappersvak!

De starters cursus is de perfecte manier om kennis te maken met het kappersvak. Wij geloven we al jaren in een sterke basis van waaruit je creatief kunt groeien. Dit is ook het uitgangspunt van de Starters Cursus. Twee keer per jaar zullen we van start gaan met een Starters Cursus. Het zal een traject zijn van 4 weken, 4 dagen per week les op oefenhoofden. Een totaal van 16 lesdagen.

We starten met theorie; kennis die je nodig hebt om je materiaal te leren kennen en te weten wat haar precies is en hoe je het verzorgt. Daarna leer je meer over het kleuren van haar, onder andere over basis kleur- en colorboardtechnieken en het zetten van highlights. Kleuren is per slot van rekening een onderdeel dat Kinki hoog in het vaandel heeft staan. Tot slot komen verschillende kniptechnieken aan bod, zoals het knippen van rechte lijnen en lange- en korte lagen techniek. Onze enthousiaste docenten werken met kleine groepen tot 12 personen waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd is.

Vanuit de Starters Cursus kun je doorstromen naar de vervolg modules van de Basis Academy.

 

Meld je aan!

In het kort:

Startdata Amsterdam: 20-08-2018
Startdata Rotterdam: 03-09-2018
Locatie: Amsterdam & Rotterdam
Prijs: € 1600,- excl. BTW
Lesdagen: ma, di, wo, do
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Benodigdheden: werkmateriaal en oefenhoofd
Materialenpakket: € 420,- excl. BTW
Tondeusepakket: € 236.- excl. BTW
Extra informatie: De Starters Cursus is alleen een kennismaking met het kappersvak, voor een volledige opleiding adviseren wij het Basis Academy traject of Young Bloods traject! Het Basis Academy trajecten is altijd inclusief Starters Cursus.

Kies EEN compleet traject!

Aanmelden Starters Cursus